Politika e Privatesise

Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në faqen tonë.

Kur regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, ju mund t’ju kërkohet të shkruani: emrin ose adresën tuaj elektronike. Sidoqoftë, mund të vizitoni faqen tonë në mënyrë anonime.

Google, si një shitës i palës së tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në faqen tënde. Përdorimi i Google i cookit DART mundëson që të shërbejë reklama për përdoruesit tuaj në bazë të vizitës së tyre në faqet tuaja dhe në faqet e tjera në internet. Përdoruesit mund të zgjedhin nga përdorimi i cookit DART duke vizituar politikat e privatësisë së rrjetit të reklamës dhe përmbajtjes së Google.

Pse ne përdorim informacionin tuaj
Çdo informacion që mbledhim prej jush mund të përdoret në njërën nga mënyrat e mëposhtme:

Për të personalizuar përvojën tuaj (informacioni juaj na ndihmon për t’iu përgjigjur më mirë nevojave tuaja individuale)
Për të përmirësuar faqen tonë të internetit (ne vazhdimisht përpiqemi për të përmirësuar ofertat tona të internetit në bazë të informacionit dhe reagimet që marrim nga ju)
Si e mbrojmë informacionin tuaj
Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur futni, paraqisni ose keni qasje në të dhënat tuaja personale.

A përdorim cookies?

Po (Cookies janë skedarë të vegjël që një faqe ose ofruesi i tij i shërbimit transferon në hard drive të kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj të internetit (nëse lejon) që mundëson që faqet ose sistemet e ofruesve të shërbimeve të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informata të caktuara
Ne përdorim cookies për të kuptuar dhe ruajtur preferencat tuaja për vizitat e ardhshme.

Ne nuk i zbulojmë asnjë informacion palëve të jashtme
Ne nuk i shesim, tregtojmë ose ndryshe transferojmë palët e jashtme informacionin tuaj personalisht të identifikueshëm. Kjo nuk përfshin palët e treta të besuara të cilët na ndihmojnë të veprojmë në faqen tonë të internetit, të kryejmë biznesin tonë ose të ju shërbejmë, përderisa ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të nxjerrim informacionin tuaj kur ne besojmë se lirimi është i përshtatshëm për të respektuar ligjin, për të zbatuar politikat tona të faqes ose për të mbrojtur të drejtat, pasurinë ose sigurinë tonë ose të tjerëve. Megjithatë, informatat e vizitorëve të identifikueshëm jo personalisht mund t’u ofrohen palëve të tjera për marketing, reklamim ose përdorime të tjera.

Lidhje të palës së tretë
Herë pas here, në diskrecionin tonë, ne mund të përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto faqe të palëve të treta kanë politika të ndara dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre vendeve të lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes sonë dhe të mirëpresim çdo reagim në lidhje me këto vende.

Kaliforni Zbatimi i Aktit të Mbrojtjes së Privatësisë në Internet
Për shkak se ne e vlerësojmë privatësinë tuaj, ne kemi marrë masat e nevojshme për të qenë në përputhje me Aktin e Kalifornisë Online për Mbrojtjen e Privatësisë. Për këtë arsye ne nuk do të shpërndajmë të dhënat tuaja personale palëve të jashtme pa miratimin tuaj.
Si pjesë e Aktit të Kalifornisë Online për Mbrojtjen e Privatësisë, të gjithë përdoruesit e faqes sonë mund të bëjnë ndryshime në informacionin e tyre në çdo kohë duke hyrë në profilin e tyre dhe duke shkuar tek faqja “Ndrysho të dhënat e mia”.

Përmbushja e Aktit të Mbrojtjes së Fëmijëve Online
Ne jemi në përputhje me kërkesat e COPPA (Akti i Mbrojtjes së Fëmijëve Online Privacy), ne nuk mbledhim asnjë informacion nga dikush nën 13 vjeç. Faqja e internetit, produktet dhe shërbimet tona janë drejtuar të gjithë njerëzve që janë të paktën 13 vjeç ose më të vjetër.

Vetëm Politika e privatësisë në internet
Kjo politikë e privatësisë në internet zbatohet vetëm për informacionin e mbledhur nëpërmjet faqes sonë të internetit dhe jo për informacionin e mbledhur jashtë linje.

Pëlqimi juaj
Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni politikat e privatësisë së faqes tonë, mohimin dhe kushtet.

Ndryshime në Politikën tonë të Privatësisë
Nëse vendosim të ndryshojmë politikën tonë të privatësisë, ne do t’i postojmë këto ndryshime në këtë faqe.
Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur faqen kontaktuese.