Rreth Nesh

Ne jemi një grup i vogël njerëzish me një pasion për të shkruar. Ekipi ynë përbëhet nga shkrimtarë profesionistë nga e gjithë bota, me një hundë për tregime të mira. Për të mbrojtur integritetin tonë gazetareske, përpiqemi që të mbajmë të gjitha artikujt tanë neutralë që të jetë e mundur duke ndjekur etikën dhe standardet e gazetarisë ndërkombëtare. Ndërsa e kuptojmë se jo të gjithë do të pajtohen me artikujt tanë dhe konfliktet e interesave mund të ndodhin, bëjmë çmos që të qëndrojmë në raportim faktik. Ne nuk favorizojmë asnjë parti politike, shtete, raca, ngjyrë, etnie, origjinë kombëtare, fe, orientim seksual, as gjini.

Për këto arsye kemi vendosur të fillojmë këtë faqe interneti, në mënyrë që të mund të ndajmë informacionet më të fundit dhe më të mira në lidhje me temat e faqes sonë të internetit, të cilat shpresojmë t’ju ndihmojnë të jeni të azhurnuar. Misioni ynë është të ju informojmë duke përdorur raportimin faktik, si dhe etikën dhe standardet gazetareske.

Ne përpiqemi ta mbajmë faqen e internetit sa më të freskët. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni duke përdorur faqen tonë të kontaktit.